+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Önemlİ : Youtube'dakİ Zararli Vİdeolari Şİkayet Edİn !

XXXX süper ünlü XXXX süper ünlü XXXX süper ünlü XXXX süper ünlü XXXX süper ünlü XXXX süper ünlü XXXX süper ünlü XXXX süper ünlü XXXX süper ünlü XXXX süper ünlü XXXX süper ünlü XXXX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rep Puanı
    10

Önemlİ : Youtube'dakİ Zararli Vİdeolari Şİkayet Edİn !

YouTube yetkilileri zararlı videoların altına 'flag' butonunu eklediler ve bu butonu tıklayarak seçenek penceresinden 'Hate Speech'i seçip şikayette bulunulmasını istediler. Biz,de bir TÜRK olarak bu vatana ve şehitlerimize sahip çıkarak pkk,nın düzenlediği videoyu engelledik. Geçen her gün bu tür videolar artıyor, tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını ve YOUTUBE sitesine şikayetlerini bildirmelerini diliyoruz. Böylece YOUTUBE'un bu konuda daha hassas olacağını düşünüyorum ben.

Şikayet etmek için gerekli adımlar :

1- Youtube'a üye olun, " [Linkleri Sadece Üyelerimiz GörebilirForumda Bulunan Lİnkleri Yanlızca Üyelerimiz Görebilir] " adresine girip sağ taraftaki bilgileri doldurup üye olabilirsiniz !
    2- Söz konusu videonun sağ alt köşesindeki "flag" yazısını tıklayın,
    3- Çıkan seçeneklerden "hate speech" i seçin,
    4- "flag this video" tuşuna basın
    (MSN): izmirfm.net@msn.com Burdan bana ulaşa bilirsiniz ... radyomuza dj,ler ve foruma yeni modlar alınacak..!!!

" Korku üzerine egemenlik bina edilemez !"
    M.Kemal ATATÜRK

mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha Çok ünlü. mechul_aicha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rep Puanı
    517
    ÇOK TEŞEKKÜRLER ADEM BİLMİYODUM BU ŞEKİLDE ŞİKAYET EDİLCEĞİNİ SAOL BİLGİLENDİRME İÇİN
    'Cehalet insanı çirkefleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Lakin bir lafa bakarım, laf mı diye.. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..'

Forum Kurdu arslan Gururlanmaya değer. arslan Gururlanmaya değer. arslan Gururlanmaya değer. arslan Gururlanmaya değer. arslan Gururlanmaya değer. arslan Gururlanmaya değer. arslan Gururlanmaya değer. arslan Gururlanmaya değer. arslan Gururlanmaya değer. arslan Gururlanmaya değer. arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rep Puanı
    166
    he ya bende bilmiyorum ben üyeyimde oraya artik yotubedeki kotu goruntuleri sikayet ederim anlatim icin tesekürler

+ Konuyu Cevapla

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)